Whisky's

 

Een wereldreis van smaken

 

Van Schotse whisky’s tot pareltjes uit Denemarken

150 whisky’s 

In ons proeflokaal hebben we naast bier ook whisky. Ontdek ons buitengewone assortiment waar we erg trots op zijn. Op dit moment bieden we maar liefst 150 verschillende soorten whisky’s aan. En we blijven onze selectie verder uitbreiden. Van de meest voortreffelijke Schotse en Ierse whisky’s tot verrassende pareltjes uit Denemarken, India, Zwitserland, Japan en zelfs hier uit onze eigen regio. Bij ons proeflokaal maak je een ware wereldreis van smaken.

Maar daar houdt het niet op, want we hebben nog veel meer in petto voor de fijnproever in jou. Laat je betoveren door onze verrukkelijke cognacs, ontdek de uitmuntende selectie van rum en geniet van de prachtige wijnen die onze bar te bieden heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, verwennen we je smaakpapillen met de heerlijke likeuren van de lokale distilleerderij Kalkwijck. Bij ons is er werkelijk voor ieder wat wils, met een overvloed aan keuzes die zelfs de meest veeleisende fijnproever zal bekoren. Stap binnen en laat je zintuigen verleiden door de onvergetelijke smaakexplosies die op je wachten!

Je nieuwe favoriete drank gevonden? Dan kun je in de winkel een hele fles halen. Er zijn zelfs proefarrangementen te koop, een bijzondere beleving voor de kenner, maar ook voor iedereen die kennis wil maken met whisky.

Openingstijden Proeflokaal

DI – VRIJ
10:00am – 20:00pm

ZA
10:00am – 20:00pm

ZO – MA
Gesloten

Vragen over het proeflokaal

Laat het ons weten en stuur ons een bericht.